Hem          Vardag         Minnen         Texter         Drömmar & framtid         Resor         Videoinlägg

Aaaaaaaaah!

Linnea Järkstig / 29 September, 2012 - 16:19 / Vardag
1 kommentarer

Jag är en lycklig tjej! Det är Lillan också :)

Finbesök

Linnea Järkstig / 28 September, 2012 - 20:42 / Vardag
1 kommentarer

Lillan kom hit idag, som jag har längtat! :) Vi har sprungit runt i stan, köpt ungkarlsmat och nu blir det dags för skräckfilm. Läskigt... Tur att Lillan lovade att hon skulle stanna tills jag inte var rädd längre, så hon kanske inte lämnar mig förrän om fem månader. Haha :)

Galen tjejkväll

Linnea Järkstig / 27 September, 2012 - 19:38 / Vardag
0 kommentarer

Jag är precis hemkommen efter en galen tjejkväll på stan. Det var krig i butikerna och tjejer slogs om goodiebags och kläderna i de sista storlekarna. Eller inte riktigt.
Det var hur som helst en rolig kväll och lite shopping fick jag med mig hem i alla fall. Dessutom hann jag även få en goodiebag! Första gången någonsin haha ;)

Varför?

Linnea Järkstig / 27 September, 2012 - 15:42 / Vardag
1 kommentarer

Varför umgås jag med bildjournalister? Vi kommer ju aldrig fram... ;)

Tjejkväll

Linnea Järkstig / 27 September, 2012 - 12:04 / Vardag
0 kommentarer

Imorse berättade jag att jag skulle göra någonting kul ikväll och nu kan jag avslöja att det är tjejkväll här i stan. Jag har aldrig varit på någonting liknande (vilket tydligen de flesta här har) så det ska bli riktigt spännande. Det ska tydligen vara rabatter i alla butiker, de är öppna till 21.00 och dessutom får man goodiebags. :)
Jag och Thea ska gå dit efter skolan, vi slutar klockan fyra så det blir nog super. Det kan bli kul!

Tröttaste

Linnea Järkstig / 27 September, 2012 - 08:37 / Vardag
0 kommentarer

Varför kunde jag inte vakna när det egentligen var dags för mig att vakna? Än fast jag hade ställt larmet på 05.00 så kändes det onödigt att jag inte kunde kliva upp förrän 08.00. Nu hann jag ju verkligen inte plugga...
Hur som helst har jag spenderat morgonen med att laga lunch, frukost och fixa i ordning så att jag kan plugga på skolan. Jag har två stycken föreläsningar idag och sedan väntar någonting riktigt kul. Mer om det sen!
Ha en bra dag! :)

Pluggpizza

Linnea Järkstig / 26 September, 2012 - 16:36 / Vardag
0 kommentarer

Kör återigen en pluggkväll hos Thea, fast den här gången med pizza. Nu ska vi plugga stenhårt hela kvällen så att vi någon gång kanske får känna oss redo inför tentan. Åh hej, åh hå!

Jag kan inte andas

Linnea Järkstig / 26 September, 2012 - 09:28 / Vardag
0 kommentarer

Nu ska jag snart börja gå till skolan, tack och lov slutar jag 12.00 idag. Fast egentligen lär jag inte sluta plugga förrän sena natten. Ibland känns det som att jag har så mycket att göra så att jag knappt hinner andas...

Ikväll måste jag skriva klart en artikel som ska lämnas in imorgon.

På tisdag har jag ytterligare en uppgift som ska lämnas in.

Också har jag tenta på fredag nästa vecka. Jag är så nervös! Haha

Söndag till måndag

Linnea Järkstig / 25 September, 2012 - 16:20 / Vardag
1 kommentarer

Här ser ni anledningen till varför jag inte uppdaterar just nu... Jag ska försöka bli bättre men jag har svårt att fokusera på annat just nu. Hoppas att ni förstår!

Under den här natten fick jag 11 bett på benet. Mysigt va?

Hjälp mig

Linnea Järkstig / 25 September, 2012 - 02:51 / Vardag
1 kommentarer

Jag är fruktansvärt trött... men jag kan inte sova. Det kliar. Det kryper.
Snälla hjälp!
Jag vill bara att det ska bli bra.

P3, shopping och Coca Cola

Linnea Järkstig / 23 September, 2012 - 20:11 / Vardag
2 kommentarer

Efter en superbra helg i Umeå/Strömbäck tillsammans med min favorit så sitter jag här i min ensamhet på soffsängen och häller i mig en Coca Cola. De senaste timmarna har jag underhållit mig med att lägga produkter i varukorgen och lyssna på P3, vilket jag har börjat göra allt för ofta på senare tid. Just nu försöker jag övertala mig själv att plugga... kom igen Linnea!

 
 

Sundsvall C

Linnea Järkstig / 23 September, 2012 - 12:59 / Vardag
0 kommentarer

Om tre timmar är jag hemma... det känns tungt att lämna Oscar men samtidigt skönt att komma hem till boet och mina små kryp. Där väntas plugg, Ica Kvantum och städning. Välkommen till vardagen Linnea!

Stan

Linnea Järkstig / 22 September, 2012 - 13:00 / Vardag
0 kommentarer

Är i Umeåstan med Oscar. Mys!

Nu åker jag

Linnea Järkstig / 21 September, 2012 - 14:59 / Vardag
2 kommentarer

En hel vecka har jag gått och längtat... nu ska jag åka mot Umeå och där ska jag hälsa på Oscar. Det ska bli så roligt!

Idag har jag haft två föreläsningar om framtiden. Vad man ska tänka på och hur man kan göra för att bli journalist. Riktigt spännande! Dock väckte det en hel del tankar... hur ska jag nu kunna plugga på tåget.

Äntligen Björn

Linnea Järkstig / 20 September, 2012 - 09:11 / Vardag
0 kommentarer

Jag är verkligen supertaggad inför dagen. Idag kommer nämligen Björn Häger och ska prata om intervjuteknik hela dagen. Dels är det ett jättespännande ämne men också har han skrivit två av våra kursböcker (de bästa böckerna), så jag är riktigt taggad. Kanske var det därför jag var på skolan en halvtimme tidigare idag ;)

Härligt med träning

Linnea Järkstig / 19 September, 2012 - 20:31 / Vardag
0 kommentarer

Det känns så härligt att äntligen ha kommit igång med träningen igen. Jag mår verkligen bra när jag rör på mig och får ett avbrott i den stressiga vardagen. Nu ska jag hjälpa Sundsvall att bli Norrlands friskaste stad ;)

Tentaångest

Linnea Järkstig / 19 September, 2012 - 15:26 / Vardag
1 kommentarer

Stress... det känner nog alla av er igen. Vi alla känner oss stressade ibland, vissa mer eller mindre. Jag tillhör nog en av de som stressar precis hela tiden. Nu kämpar jag med att läsa alla kursböcker, springa på föreläsningar och göra alla uppgifter/övningar som vi får hela tiden. Fast det jag kanske är mest stressad över är att jag faktiskt har min allra första tenta den 5 oktober.

När jag är stressad över någonting har jag svårt att tänka på annat... men under dagens sista föreläsning fick vi ett uppdrag, vi skulle måla tanten som pratade på radio. Ett roligt avbrott som får mig på andra tankar, det kan behövas ibland!

Så här ser min tant ut. Haha :) Jag undrar om det är likt.

Äntligen hemma

Linnea Järkstig / 18 September, 2012 - 21:23 / Vardag
0 kommentarer

Jag blev verkligen superglad av alla kommentarer, ni är fantastiska! :)

Hur som helst är jag ganska precis hemkommen från en debatt om hur journalisterna och media behandlade fallet om Tomas Quick. Kanske finns det en del att lära från det där. Det borde det göra.

Nu ska jag koka en kopp te och plugga så att jag förhoppningsvis kommer i säng någorlunda tidigt i alla fall.

Vad vill ni?

Linnea Järkstig / 18 September, 2012 - 14:08 / Vardag
8 kommentarer

 
Jag uppdaterar varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Trots det får jag knappt några kommentarer eller någon respons på mina inlägg.
Min fråga till er är vad tycker ni om min blogg? Är den rolig/bra, långtråkigt eller värdelös? Alla kommentarer är tillåtna jag vill bara höra er röst och om era åsikter.
Som ni säkert förstått, eftersom jag endast uppdaterat i en kategori, är att jag inte riktigt har kommit igång med bloggandet. Det är så mycket nytt med skolan, vänner och att bara bo ensam så jag har inte riktigt kommit in rutinerna ännu, vilket innebär att min blogg endast handlar om vad jag gör på dagarna. Jag vet inte, ni kanske tycker om det.
Hur som helst skulle jag uppskatta om ni med en lång eller kort kommentar kunde berätta om vad ni vill läsa på min blogg och om vad. Jag vill ju bara att den ska bli ännu bättre ;)
 

Sär skrivning

Linnea Järkstig / 18 September, 2012 - 12:09 / Vardag
0 kommentarer

Har precis haft en riktigt rolig föreläsning i språkriktighet. Där pratade vi om alla möjliga språkregler men det som jag verkligen fastnade för var särskrivningar, kanske eftersom det är någonting som jag gör ofta. Nu ska jag bli bättre på det!

Några roliga exempel vi tog upp:
Rök fritt
Herr toalett
Gift orm säljes
Morgon rockar 300 kr
Sjuk gymnast
Vi byter batterier och spolar vätska och olja på din bil
Brun hårig sjuk sköterska

10.15 - 21.00

Linnea Järkstig / 18 September, 2012 - 09:43 / Vardag
0 kommentarer

Är på väg till skolan nu. Idag väntas tre föreläsningar och en gruppuppgift om etik. Jag har packat lunch och middag för den här dagen är inte slut förrän 21.00. Det känns lite tungt men det lär ändå bli kul :)

At Theas place

Linnea Järkstig / 17 September, 2012 - 21:13 / Vardag
0 kommentarer

Kvällen har bestått av träning på Friskis & Svettis, det blev ett pass med cirkelgym. Vilket verkligen var hur jobbigt som helst men jag kan inte säga annat än att det känns bra nu i efterhand. Nu gäller det bara att fortsätta hålla igång!
Därefter gick jag en promenad några trapphus bort till Theas lägenhet, där blev det mat och Family Guy. Nu försöker vi plugga, men det går inte så jättebra. Speciellt inte när jag tittar igenom hennes blogg och upptäcker en bild på en krabba... det är inte roligt kan jag lova. Jag skrek som om jag skulle dö.
 

trettio dagar

Linnea Järkstig / 17 September, 2012 - 06:48 / Vardag
0 kommentarer

Jag har länge kännt att jag måste ta tag i det här. Det fungerar inte längre. Jag mår dåligt av det.
Vad jag pratar om är att jag verkligen måste skärpa mig när det gäller träning och matvanor. Eftersom jag frossar i godsaker varje dag och dessutom knappt rör mig någonting så känner jag att det är dags för en riktig förändring. Nu kör vi!
Min 30-dagars utmaning:
- Ingen läsk
- Ingen alkohol
- Inget godis, chips, popcorn eller liknande
- Ingen snabbmat
- Ska träna fem dagar i veckan

Jag är sjukt peppad! Berättar sedan om trettio dagar hur det har gått :)

Kastar in handduken

Linnea Järkstig / 16 September, 2012 - 22:00 / Vardag
0 kommentarer

Jag har verkligen varit upptagen till 100% idag. Nog visste jag väl att jag skulle ha hela dagen fullspäckad med tråkigheter men jag trodde inte att jag var en sådan tidsoptimist. Tvätta har jag gjort i tre timmar. Lagat mat har jag gjort i tre. Städat, pluggat och handlat har tagit en tid det med... men varför hann jag inte med allt som jag tänkt?
Det blir alltid såhär när jag ska göra saker. Jag planerar miljontals saker som verkligen måste göras men ändå så hinner jag inte ens hälften. I veckan ska jag i alla fall se till att hinna med allt som jag har tänkt. Det hoppas jag!
Om någon dag har jag tänkt att berätta lite mer om skolan, Sundsvall, min lägenhet osv. Men nu känner jag att jag måste kasta in handduken. Klockan är bara tio men jag är trött som bara den. Vi hörs imorgon!

Mattant

Linnea Järkstig / 16 September, 2012 - 17:17 / Vardag
0 kommentarer

Nu ska jag laga så mycket mat så att jag aldrig behöver göra det igen. Tråkigt men helt klart värt det!

Sjukt effektiv

Linnea Järkstig / 16 September, 2012 - 08:34 / Vardag
0 kommentarer

07.00 ringde larmet och trots att jag bara sovit några timmar lyckades jag kliva upp. Idag ska jag vara effektiv. Plugga, tvätta, laga mat, städa och sådant som man endast gör på söndagar står på dagens lista. Jag har sjukt mycket som jag ska hinna och ikväll kommer jag inte ha speciellt mycket tid, då ska vi nollor bjuda faddrarna på middag.
Dock är jag väldigt stolt att jag tog mig upp så tidigt, fast egentligen hade jag inte så mycket val eftersom jag har tvättid nu ;)
 

Ungkarlsliv

Linnea Järkstig / 15 September, 2012 - 17:49 / Vardag
0 kommentarer

Det har blivit en lugn dag idag. Jag har inte gjort något särskilt utan bara tittat på tv, gått en promenad och chillat. Ganska tråkigt faktiskt.

Nu blir det middag. Hälsosam och god, såklart!

En nyhet

Linnea Järkstig / 14 September, 2012 - 13:26 / Vardag
0 kommentarer

Jag sitter på skolan och håller på att skriva om en nyhet. Det var alltså en sådan som vi har varit på jakt efter idag och jag var väldigt snabb med att hitta en så här sitter jag och skriver. Roligt roligt!

"Fånga, Fängsla, Fascinera"

Linnea Järkstig / 14 September, 2012 - 09:19 / Vardag
0 kommentarer

Dagens lektion: Övning 10.45 - 18.00
"Fånga, Fängsla, Fascinera".
Det låter spännande tycker jag. Mer information har vi inte fått förutom att vi ska samlas vid busshållsplatsen, vilket betyder att vi ska åka någonstans. Kamera och skrivdon ska med så det verkar som att vi ska få göra en artikel av något slag. Jag är mycket förväntansfull över dagen eftersom det här blir min första riktiga övning här på skolan, tidigare har vi endast haft små gruppövningar under föreläsningarna.

Puss!

Linnea Järkstig / 13 September, 2012 - 21:45 / Vardag
0 kommentarer

Tacokväll

Linnea Järkstig / 13 September, 2012 - 19:57 / Vardag
0 kommentarer

Tacokväll på kårhuset. Jag låter bilden tala för sig själv och så säger jag bara mys! :)

Dubbel problematik

Linnea Järkstig / 13 September, 2012 - 09:27 / Vardag
0 kommentarer

Jag var tvungen att kliva upp tidigt idag eftersom min lägenhet skulle bekämpas. Denna gång sprayade de någon spray och förhoppningsvis funkar det bättre.
Nu sitter jag i skolan, en timme före den första föreläsningen och pluggar på nyhetsproblematik. Jag har inte tänkt på det så mycket, men det är oerhört med nyheter som vi aldrig får ta del av bara på grund av hur vi människor fungerar. Innerst inne vill vi faktiskt inte veta sanningen.

Ni följer väl mig?

Linnea Järkstig / 12 September, 2012 - 22:11 / Vardag
0 kommentarer

Jag ser att det är väldigt många som kollar in min blogg dagligen. Det är superkul! :)
Ett tips: följ mig på bloglovin! (Klicka på bilden)

Jag orkar inte mer!

Linnea Järkstig / 12 September, 2012 - 16:22 / Vardag
3 kommentarer

Jag kan inte sova. Jag kan inte slappna av. Jag kan inte sluta klia. Jag kan inte tänka på något annat. Jag håller på att gå i taket!
Imorgon kommer "vägglöss experterna" hit igen trots att de egentligen inte skulle komma förrän nästa torsdag... men det blir bara värre och värre. Till en början fick jag kanske två till tre bett varje natt, men nu är det så illa att jag imorse vaknade upp med fler än tio stycken nya bett. Det här går inte!
Det här är så jobbigt att det inte går att beskriva. Ni kanske tycker att tanken på att det ligger småkryp i min säng, att de lägger ägg där och kryper fram på natten för att äta är det värsta. Men det allra jobbigaste är faktiskt alla bett. De kliar, är äckliga och fruktansvärt jobbiga.
Nej! Imorgon ska pappa ringa till hyresvärden och fixa det här. Imorgon ska "vägglöss experterna" komma på besök och eventuellt prova nya metoder.
Först ska jag bara försöka sova en natt. Jag undrar bara hur många bett jag kommer att ha imorgon?
Här ser ni resultatet efter en plågsam natt. Dock vill jag påpeka att detta inte är det värsta, jag fick ungefär sex fler bett på nedre delen av ryggen också. Allt detta under en natt!

Lurre

Linnea Järkstig / 12 September, 2012 - 12:48 / Vardag
0 kommentarer

Äntligen lunch efter en lång föreläsning. Härligt! :)

Tända ljus, naturgodis & reporter

Linnea Järkstig / 11 September, 2012 - 23:14 / Vardag
0 kommentarer

Det här är vad jag gör just nu. Pluggar... Tur att jag tänkte till och köpte naturgodis innan ICA stängde, allt blir mycket lättare då ;)
Fast i och för sig tycker jag att det är väldigt intressant och roligt att plugga just nu, så det är inte så jobbigt ändå.

Jour vs Bildjour

Linnea Järkstig / 11 September, 2012 - 21:03 / Vardag
0 kommentarer

Kvällens nollningsaktivitet bjöd på tävlingar. Lagen var självklara, Journalisterna mot Bildjornalisterna. Självklart gick vi journalister all in i tävlingar som klädstrecket, ätartävlingar, i tävlingar där vi skulle knyta fast oss i varandras ben, i en tävling som gick ut på att få en korv i munnen och dessutom showtävlingen.
Jag kände att vi verkligen skulle vinna det här och därför spårade jag ur totalt. Jag gav verkligen allt. I tävlingen klädstrecket som går ut på att alla i laget tar av sig så mycket kläder man vill för att lägga de på marken och de som gör längst klädstreck vinner! Till en början lovade jag mig själv att inte ta av mig mer än jackan, skorna, sockarna och halsduken men trots det slutate jag upp i bara underkläder skrikandes på alla andra. Dock vann vi inte den grenen.
Att berätta om alla grenar kommer att ta alldeles för mycket tid men jag kan nämna att vi mot förmodan faktiskt förlorade allt som allt, även om det kanske inte riktigt blev rättvist ;) Hur som helst var det kanske den roligaste kvällen av nollningen hittills. Jag älskar att tävla!

En bild från ätartävlingen. De som åt tonfisk gjorde det väldigt bra måste jag säga.

Godmorgon allesammans!

Linnea Järkstig / 11 September, 2012 - 09:34 / Vardag
0 kommentarer

Här sitter jag i mitt morgonruffs och dricker en kopp te. Jag börjar inte förrän 13.15 idag men trots det väljer jag att trotsa sovmorgonen för att kliva upp och läsa igenom regler för press, radio och tv. Det är faktiskt en härlig start på dagen att känna sig så här duktig. Borde fortsätta så här!

Modig

Linnea Järkstig / 10 September, 2012 - 17:44 / Vardag
1 kommentarer

Nu blir det bio med Thea, vi ska se Modig i 3D. Förhoppningsvis är vi modiga och vågar se hela filmen, men vi har ju våra Modig-muggar så jag tror att vi klarar oss ;)

School

Linnea Järkstig / 10 September, 2012 - 15:50 / Vardag
1 kommentarer

Här är en bild på min skola. Är just nu på väg hem efter en datorintroduktion. Det är ju alltid bra att lära sig hur man använder en Mac när jag haft en i över tre år ;)

F&S

Linnea Järkstig / 09 September, 2012 - 21:52 / Vardag
0 kommentarer

Har varit på Friskis och Svettis med Thea, vilket är jättebra även om vi tog det rätt så lugnt. Nu är jag taggad på att köpa gymkort och såklart köra stenhårt!

Pluggmys

Linnea Järkstig / 09 September, 2012 - 16:10 / Vardag
0 kommentarer

Det är ganska mysigt att plugga. Åtminstone när det är en spännande bok, man har gott te och dessutom tänder ljus.

Känns härligt att ta en paus i nollningen och göra någonting vettigt som dessutom behöver göras.

Chillmode

Linnea Järkstig / 09 September, 2012 - 12:43 / Vardag
0 kommentarer

Idag känner jag för en lugn dag, så jag ska försöka ta tag i lite skola och strukturera upp min kommande vecka. Precis så tycker jag att en söndag ska vara så nu vet ni vad jag håller på med idag.
Hur brukar en typisk söndag för er se ut? :)
 

Varför hamnar vi alltid här?

Linnea Järkstig / 08 September, 2012 - 18:02 / Vardag
2 kommentarer

Stan idag

Linnea Järkstig / 08 September, 2012 - 14:25 / Vardag
2 kommentarer

Oscar är här idag så vi är ute på stan och fikar :)

Ölympiska spelen

Linnea Järkstig / 07 September, 2012 - 17:08 / Vardag
0 kommentarer

Nu taggar vi en galen kväll!

Plugg! :)

Linnea Järkstig / 07 September, 2012 - 13:15 / Vardag
1 kommentarer

Just nu sitter jag och gör min allra första uppgift som jag fått på universitetet och helt plötsligt känner jag mig så gammal...

Jag har verkligen längtat till att skolan ska sätta igång på riktigt och att jag får komma in i rutinerna igen. Även om jag inte har kommit in i allt ännu så har jag äntligen fått plocka fram min målinriktade sida. Vilket känns helt underbart! Nu är jag redo för att lära mig massvis med saker och att utvecklas för att jag senare ska kunna bli en awesome journalist. Jag är verkligen taggad till tusen!


P.S Kolla in prickarna på min arm/handled. Jag har bara tre stycken där men jag hoppas verkligen att mina bett snart försvinner.

 

 

Tidig morgon

Linnea Järkstig / 07 September, 2012 - 10:07 / Vardag
1 kommentarer

Sitter på dagens första föreläsning som handlar om att arbeta på en redaktion. Som alla andra dagar är det mycket intressant.

Tack och lov är denna föreläsning på svenska, vilket lektionen igår inte var.

Hej vuxenlivet

Linnea Järkstig / 06 September, 2012 - 12:56 / Vardag
1 kommentarer

Jag gör ett försök att dra in fler vuxenpoäng genom att lära mig att dricka kaffe.

Vitt överallt

Linnea Järkstig / 06 September, 2012 - 09:08 / Vardag
0 kommentarer

Nu har vägglus experten varit på besök och förvandlat min fina lägenhet till ett snöpalats. Hon sa till mig att jag hade jättelite vägglöss vilket känns väldigt positivt. Dessutom ska jag få leva med ett vitt pulver omkring mig de närmsta två veckorna men konstigt nog känns det bara bra. Det är ett gott tecken på att mina "små vänner" snart kommer att försvinna. Härligt!

Tacokväll

Linnea Järkstig / 05 September, 2012 - 19:14 / Vardag
0 kommentarer

Middagsdejtar med Thea som jag för närvarande är inneboende hos. Mys! Tror jag flyttar in här snart :)

Vill vara hemma!

Linnea Järkstig / 04 September, 2012 - 18:38 / Vardag
2 kommentarer

Anledningen till min inte så aktiva dag här på bloggen har berott på att jag i princip fått det svart på vitt att jag har vägglöss i lägenheten. Jag kan inte beskriva med ord hur jobbigt det känns. Nu när jag äntilgen fått flytta in, har börjat känna mig hemma så ska jag råka ut för det här. Inte nog med det så kliar min arm hur mycket som helst.
Jag fick reda på det genom att besöka en sjuksyster som kunde garantera att det var bett jag fått vilka mest troligt kommer från vägglöss eftersom jag får de på natten. Hur som helst har jag ringt min hyresvärd som har fixat så att det kommer ett företag för att bekämpa dessa otäcka varelser om ett tag. Ett tag innebär att det förhoppningsvis är under den här veckan men att det lika gärna kan vara nästa.
Det känns sjukt jobbigt att det här hände just mig och speciellt nu när jag just kommit till rätta. Som tur är har jag hittat en väldigt fin vän här i Sundsvall som jag ska få sova hos. Tummen upp för henne! :)
Dessutom kan jag inte ta med mig särskilt mycket grejer när jag ska sova borta eftersom det kan vara ägg i kläder, sängkläder och annat eller så ligger mina "små vänner" där och lurar. Fy vad äckligt! Här ser ni hur jag stoppat ner kläder som jag ska använda under de kommande dagarna i frysen, allt för att få bort dessa små varelser.
Kan ni ana hur jobbigt det här känns för mig? För den här natten får jag bara ha med mig en liten påse och jag som helst av allt bara vill kunna vara hemma... utan små prickar, utan små djur och helst av allt utan någonting som hela tiden svider, kliar och gör ont.
 

Dåliga nyheter

Linnea Järkstig / 04 September, 2012 - 13:31 / Vardag
0 kommentarer

Jag kunde inte sova inatt. Det här är en sjukt jobbig dag. Ska ringa några samtal när skolan är över. Sedan berättar jag vad som händer. Ångest!

:)

Linnea Järkstig / 03 September, 2012 - 19:37 / Vardag
0 kommentarer

Trevligt häng på förrådet.

Vägglöss överallt!

Linnea Järkstig / 03 September, 2012 - 17:01 / Vardag
0 kommentarer

I förrgår upptäckte jag en röd prick på mitt lår. Igår såg jag två röda prickar på min överarm. Idag hade jag tydligen fått ytterligare två röda prickar på min hand.
Jag har hört mycket om att det ska finnas vägglöss här i Nacksta, men det känns som att det skulle vara höjden av otur om det skulle drabba mig eller åtminstone nu när jag precis flyttat in. Alla som jag berättar om mina röda prickar för säger bara att jag är nojig och att jag kanske bara får de för att jag stressar så mycket över tanken på vägglöss. När jag googlade bilder på vägglöss bett så liknade det mina även fast jag verkligen inte hade lika många.
Oavsett om jag är nojig eller inte så känns det i alla fall inte särskilt bra när ett sådant brev ligger vid dörren när man kommer hem.
Ett brev från min hyresvärd angående en förebyggande inspektion mot skadedjur. De vill att jag ska skriva under ett papper så att de kan gå in i min lägenhet och sätta upp en fälla och ett medel för att förebygga skadedjur. Frågan är bara om de ska förebygga det eller om dessa små otäcka varelser redan är på väg? Hur som helst känns det inte särskilt bra i alla fall!
 

Snart smäller det

Linnea Järkstig / 03 September, 2012 - 10:08 / Vardag
0 kommentarer

Med höga förväntningar närmar jag mig nu Mittuniversitetet för upprop och information. Det känns spännande att få träffa lärare och de elever som ännu inte kommit men det som jag kanske mest ser fram emot är informationen om programmet och hur dessa år kommer att se ut. Jag har velat läsa journalistprogrammet hur länge som helst och alldeles strax smäller det. Spännande!

Grattis Hanna!

Linnea Järkstig / 03 September, 2012 - 00:00 / Vardag
1 kommentarer

Jag ville bara tillägna detta inlägg till min fina vän Hanna, även känd som Jonilapphansa. Hon fyller 18 år idag vilket jag vill fira här ifrån Sundsvall. Arton efterlängtade år. Äntligen!
Hanna har varit en av mina bästa vänner sedan vi var små och så kommer det att förbli till och med när vi är 83 och spelar bilbingo på helgerna i Vilhelmina. Hon är en person som alltid ställer upp, kan komma med superbra råd och dessutom alltid bidrar till en sjukt bra stämmning.
I miss you Hanna och jag hoppas att du får en riktigt bra födelsedag!
En bild på oss, tagen för snart ett år sedan. Kan ni se vem som är vem?
Kommer aldrig att glömma det här! :)
 

Just nu

Linnea Järkstig / 02 September, 2012 - 16:30 / Vardag
0 kommentarer

Picknick

Linnea Järkstig / 02 September, 2012 - 15:49 / Vardag
0 kommentarer

Har precis varit på en mysig picknick med frågesport :)

Blond tjej

Linnea Järkstig / 02 September, 2012 - 12:39 / Vardag
1 kommentarer

Ibland undrar jag hur smart jag egentligen är.
Nu har jag stressat hela "morgonen" för att vi ska gå till skolan och ha picknick. Jag har letat kläder, sminkat mig och fixat håret samtidigt som jag har brottats med vägglöss (Jag är supernojig och tror att jag ser de överallt fast de uppenbarligen inte finns). När jag väl blev klar så ställde jag mig därute och väntade på mina vänninor, till min förvåning så dök de aldrig upp. Vilket kanske inte var så konstigt eftersom jag stod där en hel timme för tidigt.
Det är så typiskt mig att göra något sånt... men jag får väl försöka se det positivt. Nu hinner jag ju diska! Åh nej!
 

Efterfest

Linnea Järkstig / 02 September, 2012 - 02:34 / Vardag
0 kommentarer

Nacksta hell tand3mbik3rZ <3

Nollning!

Linnea Järkstig / 01 September, 2012 - 13:48 / Vardag
0 kommentarer

Här ser ni ett schema för nollningen. Kommer att bli sjukt kul! :)
 

En hektisk dag

Linnea Järkstig / 01 September, 2012 - 12:39 / Vardag
0 kommentarer

Det känns sjukt konstigt att jag börjar på universitetet nu. Måste man inte vara vuxen för att få göra det? Fast jag antar att jag är det, även om det känns som att jag kanske är 14 år. Jag vet inte.
Hur som helst var det en väldigt stressig dag igår. Den började med info på skolan, info om nollningen och därefter blev det rundvandring med faddrarna i stan för att sedan avsluta dagen på Mcdonalds med två tjejer som ska läsa bildjournalistik. Efter det hann jag bara hem en halvtimme innan det var dags att påbörja själva nollningen. Det var riktigt trevligt att få träffa så många ur klassen och jag kan inte säga annat än att jag kommer att trivas riktigt bra här i Sundsvall.
Här har ni en bild från informationen, dock är den väldigt föresenad.


- K o n t a k t -