Hem          Vardag         Minnen         Texter         Drömmar & framtid         Resor         Videoinlägg

Mitt kök

Linnea Järkstig / 31 Januari, 2013 - 12:00 / Min lägenhet
0 kommentarer

Idag är det sista dagen med bilder från min lägenhet. Det känns lite tråkigt faktiskt, men har varit kul att visa upp hur det ser ut där jag bor. Är ju väldigt nöjd med mitt boende, som ni kanska har förstått.
Sista dagen, innebär sista rummet. Alltså köket.
 
 
 
Vad tycker ni om mitt kök? Visst är det lite a la Gordon Ramsay? ;)

Deadline. Deadline. Deadline.

Linnea Järkstig / 30 Januari, 2013 - 15:37 / Vardag
2 kommentarer

Om lite mindre än en halvtimme har jag deadline. Idag har jag hittat en "nyhet" i kommunens diarium. Väldigt roligt även om det är lite klurigt.

Att arbeta mot deadline är något jag gjort flera gånger den senaste veckan, nu när jag äntligen läser en praktisk kurs. Det känns som att jag börjar bli en journalist. Åtminstone mer och mer för varje dag som går.

Imorgon kommer vi få tillbaka några artiklar som vi skrev förra veckan, kommer bli spännande. Hoppas att det gick ganska bra i alla fall. :)

Min toalett

Linnea Järkstig / 30 Januari, 2013 - 12:00 / Min lägenhet
0 kommentarer

Idag är det onsdag, det betyder att det kommer lite bilder från min rosa lilla toa.
 
 
 
Ännu en gång. Vad tycker ni?
Ber om ursäkt för att jag tjatar, men vill så gärna veta. ;)
 

Natti natti

Linnea Järkstig / 29 Januari, 2013 - 21:46 / Vardag
0 kommentarer

Ikväll blev det Svenska Rivieran två våningar upp, alltså hemma hos Stina. Det kanske inte var det bästa avsnittet men trevligt var det.

Nu har jag gått och lagt mig och ska läsa lite bok, jag måste passa på nu när jag inte blir dränkt i kurslitteratur. Härligt. :)

Smyckeskaos

Linnea Järkstig / 29 Januari, 2013 - 15:06 / Vardag
0 kommentarer

Idag fick vi sluta 12.00 istället för 15.00. Därför tänkte jag att jag skulle ta mig tid till att göra någonting som jag inte gjort på länge. Att skapa smycken.

Kreativiteten flödar och jag känner att jag ännu inte är nöjd, därför se mitt bord ut som kaos just nu. Härligt kaos.

Mitt vardagsrum/sovrum

Linnea Järkstig / 29 Januari, 2013 - 12:00 / Min lägenhet
0 kommentarer

Här kommer bilder på mitt vardagsrum och sovrum. Tro det eller ej, men trots mina vägglöss (som nu är borta) är det i det här rummet jag har spenderat mest tid. Det är mysigast!
 
 
 
 
 
Vad tycker ni om mitt favoritrum? Ni får säga på fredag vad ni tyckte mest om med min lägenhet. Jag tror redan jag vet svaret, i alla fall om ni frågar mig vad jag gillar mest. ;)

Härliga måndag

Linnea Järkstig / 28 Januari, 2013 - 23:05 / Vardag
0 kommentarer

Det har inte känts som att det varit måndag idag. Kanske är det eftersom jag slutade tolv, för att jag åt tacos till middag eller för att jag såg på bio ikväll?

Hur som helst har det varit en toppendag. En sån här dag med lagom mycket plugg och mycket roligt.

Jag och tjejerna såg Ego på bio. En svensk film som handlar om en ytlig kille som blir blind. Det är faktiskt en av de bästa filmerna jag sett, utan att överdriva. Den hade den perfekta kombinationen av glädje, skratt och lite tårar. Rekommenderar er verkligen att se den!

Min hall

Linnea Järkstig / 28 Januari, 2013 - 12:00 / Min lägenhet
0 kommentarer

Bilderna på min lägenhet kommer i veckan. Eftersom jag har fyra "rum" i min lägenhet tänkte jag visa ett rum varje dag, måndag till torsdag. Blir det bra? :)
 
De första bilderna får ni från hallen, eftersom det är det första ni skulle se ifall ni var här.
Det här är då min fina hall. haha :)
 
 
 
 
Vad tycker ni om min hall? :)

Helgen

Linnea Järkstig / 27 Januari, 2013 - 23:03 / Vardag
0 kommentarer

Den här helgen har spenderats tillsammans med Oscar. Han var här och hälsade på mig i Svallet för första gången, vilket var superkul. Han vågar ju komma nu när vägglössen är borta.

I helgen har vi inte gjort särskilt mycket, vi har spelat tv-spel, sett på film, ätit mat och bara varit. Det har varit jättemysigt att bara rå om varandra, nu när vi inte träffas så ofta.

Jag önskar att vi kunde träffas oftare, men vi får se när nästa gång blir... Hur som helst har helgen varit toppen!

Fika efter polisbesök

Linnea Järkstig / 24 Januari, 2013 - 15:34 / Vardag
1 kommentarer

På skolan idag har vi gjort ett besök hos polisen för att få lära oss hur de arbetar med journalister. Därefter fick vi i uppgift att skriva en artikel om en nyhet relaterad till dagen. Det var stressigt och inte allt för lätt, men blev ganska bra i slutändan.

Nu sitter jag, Kristin, Linnea och Stina och fikar på Wayne's. Mysigt!

Examination

Linnea Järkstig / 23 Januari, 2013 - 17:26 / Vardag
0 kommentarer

Nu går jag tillbaka till skolan för att ha examination i redigering. Känns härligt att detta är sista kvällskursen, livet kommer bli mycket mindre stressigt.

Förhoppningsvis får jag tillfälle att redigera massa fler gånger på skolan, för det är någonting som jag verkligen tycker om. Och ännu känner jag mig inte fullärd. ;)

Temys

Linnea Järkstig / 22 Januari, 2013 - 20:24 / Vardag
2 kommentarer

Efter en lång pluggdag och ett spinningpass är det härligt att ligga i sängen/soffan med en kopp te och en bra bok. Synd att jag inte hinner göra detta oftare...

På skolan idag övade vi på ingresser och det är faktiskt klurigare än vad man kan tro. Som journaliststudent får man hela tiden nya insikter och lär sig sjukt mycket. Love it!

Dåligt

Linnea Järkstig / 21 Januari, 2013 - 21:58 / Vardag
2 kommentarer

Jag har varit dålig med bloggandet på senaste tiden. Det blir en förbättring. Lovar.

Idag började vi en ny kurs på skolan, en praktisk kurs då vi ska jobba med press, radio och tv. Det ska bli så kul och spännande! :)

Slutade klockan tolv idag, det borde ha varit härligt men när det blir lite lugnare blir jag så rastlös. Det resulterade i att jag har handlat, städat lägenheten, lagat mat, tränat och planerat massa saker.

Snart ska jag sova, men jag tänkte bara fråga om det är någon som är intresserad av att se bilder av min lägenhet? :)

Det drar ihop sig

Linnea Järkstig / 18 Januari, 2013 - 13:28 / Vardag
0 kommentarer

Imorgonbitti är det tenta. Jag känner mig redo fast ändå inte... men hoppas att det går bra. Jag har ju ändå pluggat en hel del med ångestklubben den senaste tiden. :)

Ångestplugg

Linnea Järkstig / 16 Januari, 2013 - 14:50 / Vardag
0 kommentarer

Nu pluggar jag med ångestklubben. Tenta på lördag. Jag har ångest. Kan ingenting.

Bästa kvällen

Linnea Järkstig / 15 Januari, 2013 - 21:48 / Vardag
0 kommentarer

Ikväll blev det Svenskarivieran och marängsviss med ångestklubben. Härligt att få ha lite roligt och ta en paus från plugget en kväll, det behövs.

Men imorgon 08.00 kör vi igen...

Jag är bortkopplad

Linnea Järkstig / 14 Januari, 2013 - 19:35 / Vardag
2 kommentarer

Är glad över att jag bestämde mig för att åka tillbaka till Svallet några dagar tidigare. Det känns som att jag behöver en vecka för att plugga ikapp det jag missat, eller jag kanske borde säga skippat, över jul.

Dålig uppdatering. Jag vet. Dock är jag totalt uppslukad av kurslitteratur, ångestklubben och andra uppgifter. Det känns verkligen att jag har tenta på lördag.

För övrigt fick jag mitt första A någonsin, det fick jag på en redigeringsuppgift. Sjukt nöjd är jag.

Tillbaka till livet

Linnea Järkstig / 10 Januari, 2013 - 21:38 / Vardag
1 kommentarer

Igår kom jag tillbaka till Svallet, härligt men samtidigt lite tråkigt att vara "hemma" igen. Kommer verkligen sakna alla i Vilhelmina, även om det är skönt att komma tillbaka till rutinerna.

Dagen har tillbringats i skolan för att försöka plugga ikapp allt jag inte orkade under lovet. Det kommer att bli två intensiva veckor framöver.

Nu har jag precis kommit hem från ett afrodanspass på Friskis. Jag har jobbat på mina inre fetter, förhoppningsvis försvinner de. (Jag har sett för många dokumentärer under lovet).

Vi är så kulturella

Linnea Järkstig / 05 Januari, 2013 - 19:07 / Vardag
2 kommentarer

Dagen har bestått av shopping och ett långt besök på fotografiska men nu är det dags för musikal igen.

På fotografiska fick vi se en utställning av David LaChapelle. Den var faktiskt över förväntan, gillade den väldigt mycket. Nu ska vi se next to normal, och som vanligt när det gäller musikaler är jag inte speciellt inläst så jag får väl se vad som händer. ;)

Det är så mysigt att vara här tillsammans med Oscar och hitta på massa kul. Varför kan det inte alltid vara så här?

Estocolmo

Linnea Järkstig / 04 Januari, 2013 - 22:18 / Vardag
0 kommentarer

Imorse var jag och Oscar äntligen framme i Sveriges huvudstad. Det firade vi med att äta frukost på McDonalds.

Idag har vi varit på stan hela dagen och shoppat, men nu sitter vi i Göta Lejon och ska snart se Jesus Christ superstar. Det kommer bli awesome!- K o n t a k t -