Hem          Vardag         Minnen         Texter         Drömmar & framtid         Resor         Videoinlägg

Finbesök!

Linnea Järkstig / 25 Mars, 2013 - 21:52 / Vardag
4 kommentarer

Mitt internet har varit nere i över ett dygn. Har haft panik och varit riktigt uttråkad. Konstigt att man kan känna sig så naken bara för att man inte har internet...

Hur som helst, nu funkar det och mobilen, datorn och paddan går på högvarv. Imorgon tänkte jag ge en liten uppdatering om hur praktiken går men idag tänkte jag nöja mig med att säga att jag haft finbesök i helgen. Mina älskade vänner Hanna och Isabell har varit här och vi har tagit igen lite missad tid. Hur mysigt som helst!

Vi gjorde inte så mycket i helgen men vi hann i alla fall spela bowling. Anledningen till varför jag berättar det är för att jag vann, fick 210 poäng! :)

1.0

Linnea Järkstig / 18 Mars, 2013 - 22:02 / Vardag
1 kommentarer

Jag har haft min första dag på praktiken idag och jag överlevde!
Har dock inte fått göra särskilt mycket, men kanske är mitt fel också eftersom jag inte vill vara så tjatig. Imorgon ska jag i alla fall ut på jobb vilket jag är sjukt peppad på. :)
Kvällen har ägnats åt tidningar, gossip girl, godis och levande ljus. Ibland är det ganska härligt att vara ensam.

Det kommer aldrig va över för mig

Linnea Järkstig / 17 Mars, 2013 - 22:23 / Vardag
0 kommentarer

Lyssnar på Håkans nya om och om igen. Den växer. Den är fantastisk.
Jag sitter här i sängen med djupa tankar om vilka vägar jag vill gå. Vad jag vill göra i framtiden. Om vem jag är och vad jag vill. Det är djupa tankar en söndagkväll men det är ju det söndagar är till för. Ångest.
Efter att många drömmar, tankar och minnen snurrat igenom min skalle så börjar det kännas bättre. Jag börjar bli lugn. Jag hittar tillbaka.
Snart ska Håkan Hellströms nya bytas ut mot sovmusik, vilket betyder att alldeles för hög men bra musik kommer att höras från mitt sovrum hela natten. Rummet kommer även att lysa i ett blått sken som visar mig att jag inte är ensam, jag har Håkan, Kent, Avicii, Nause och många fler på besök. Har jag det så här varje natt så kommer dessa två veckor inte bli så ensamma trots allt, mina två veckor utan de flesta av mina vänner.
Imorgon börjar min praktik på Sundsvalls Nyheter, det känns jättekul att äntligen få komma ut lite i arbetslivet. Det är då jag känner att jag en dag faktiskt kommer få jobba med det jag vill. Och att den dagen inte är så långt bort.

Yee

Linnea Järkstig / 16 Mars, 2013 - 00:06 / Vardag
1 kommentarer

Jag är helt säker på att jag klarade tentan som vi hade igår. Härligt! Idag har vi haft resdag (även om jag inte rest) eftersom vi ska ha praktik i två veckor från och med måndag. Kuligt.
I helgen är min bästaste faster Lillan på besök och vi lär hitta på ett och annat. Hittills har vi varit i Mexico och försökt trolla med OZ.

Ingenting

Linnea Järkstig / 12 Mars, 2013 - 21:07 / Vardag
1 kommentarer

Trots mina 44 kvadratmeter känner jag mig så instängd. Det är trångt här.
Väggarna kryper allt närmre och äter det sista syre som finns kvar. Snälla. Kan någon hjälpa mig att andas?

It's over

Linnea Järkstig / 07 Mars, 2013 - 23:39 / Vardag
0 kommentarer

Nu är de två tidningarna klara vilket betyder att redaktionsövningen är över. Den här veckan har gått sjukt snabbt och jag har verkligen haft superkul. Tack redaktion Gamma för en rolig vecka, en vecka som jag aldrig kommer att glömma! :)

Skola hela tiden

Linnea Järkstig / 06 Mars, 2013 - 23:41 / Vardag
0 kommentarer

Deadline klockan 23. Det resulterade i en tolv sidors tjock tidning fylld med artiklar och bilder som vi arbetat med i tre dagar. Det blev skitbra och jag är jättenöjd över oss alla i redaktionen. Verkligen bra jobbat!

Nu har jag kommit hem för tio minuter sedan, men imorgon väntar en ny dag med en ny tidning som ska bli klar. Roligt men slitsamt. Mer kommer från redaktionsövningen i helgen. Men nu ska jag sova!

En hård dag

Linnea Järkstig / 04 Mars, 2013 - 22:07 / Vardag
0 kommentarer

Jag har precis gått och lagt mig. Jag är helt slut på efter en sjukt jobbig dag. Vi har redaktionsövning nu på skolan och ska på fyra dagar göra två tidning.

Jag är nattchef på övningen så jag har rätt mycket ansvar och mycket att hålla reda på. Nu är jag trött och ska sova. Att vara på skolan 8 till 8 tär på kroppen. En fullspäckad dag väntar imorgon. Uppdaterar då. Godnatt.- K o n t a k t -